Advies

Het full service concept van Berveling Accountants & Adviseurs B.V. strekt zich uit tot het gehele gebied waarop wij de ondernemer begeleiden

Of het nu strategisch (overnames, fusies), tactisch (bedrijfseconomische beslissingen, begrotingen, budgetten) of operationeel (automatisering, salarisadministratie) gebied is, wij staan voor u klaar. Om op de voor ons kenmerkende betrokken wijze samen met u tot de juiste oplossingen te komen.

Binnen ons kantoor is de benodigde kennis op het brede gebied van o.a. bedrijfseconomie, accountancy, automatisering, subsidies ruimschoots aanwezig. Daarnaast hebben wij nog een aantal samenwerkingsverbanden met diverse specialisten, zodat wij ook op deze terreinen de gehele dienstverlening aan kunnen bieden. Zo werken wij op juridisch gebied en voor notariële ondersteuning samen met diverse gerenommeerde kantoren binnen de regio. Daarmee maken wij dagelijks waar dat Berveling Accountants & Adviseurs B.V. voor elke onderneming de juiste keus is.

Voorbeelden van onze dienstverlening:

\

Begeleiding bij overname, fusie en bedrijfsopvolging

\

Due diligence onderzoeken

\

Juridisch advies

\

HR advies

\

Advies op het gebied van de AO/IC (administratieve organisatie/ interne controle)

\

Bedrijfseconomisch advies

\

Begeleiden van financieringsaanvragen/ ondernemingsplannen

Onze diensten voor iedere onderneming

Accountancy

IT Audit

Audit en assurance

Fiscaal (estate planning)

Salaris en personeel

Advies

Alle cijfers weer op een rij?

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website behoefte aan een persoonlijk gesprek of online meeting aarzel dan niet om contact op te nemen.

Actualiteiten