Over ons

Persoonlijk en betrokken, maar altijd zakelijk en professioneel

Berveling Accountants & Adviseurs B.V. is sinds haar oprichting in 1995 uitgegroeid tot een organisatie waar inmiddels een tiental professionals werkzaam is op het gebied van accountancy, fiscaliteit en overige dienstverlening. Ons team bestaat uit ervaren accountants, assistent accountants, belastingadviseurs, loonadministrateurs en front-office medewerkers.

Ons succes wordt bepaald door de professionaliteit van onze medewerkers. Ondersteund door de modernste software zijn onze hoog opgeleide medewerkers dagelijks met de cijfers van uw onderneming bezig. De ondernemer is dagelijks bezig met zijn onderneming. Wij zijn succesvol omdat wij hem daarbij op een nuchtere wijze ondersteunen. Door op tijd de juiste cijfers te leveren, maar zeker ook door onze overige dienstverlening.

Onze klanten

Onze klanten zitten in heel Nederland (en daarbuiten). Wij richten ons op het middelgrote bedrijfsleven, non-profit organisaties en het MKB. Al onze klanten hebben een of twee vaste aanspreekpunten binnen ons kantoor, die ondersteund worden door verschillende (fiscaal) assistenten en specialisten. Op deze wijze kunnen wij zorgen voor persoonlijke dienstverlening van een hoog niveau.

Horizontaal Toezicht

Wij hebben een convenant gesloten met de Belastingdienst waarin we hebben afgesproken dat we op een transparante wijze met elkaar omgaan, en dat de aangiften van voldoende kwaliteit zijn. Als klant van Berveling Accountants & Adviseurs B.V. kunt u zich ook aansluiten bij horizontaal toezicht wat diverse voordelen met zich meebrengt. Waaronder snellere aanslagen, minder controles en directere lijnen.

Kwaliteit

Berveling Accountants & Adviseurs B.V. werkt onder de kantoorvergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dat betekent dat wij ook de wettelijke controles voor u kunnen verrichten Onze accountants zijn aangesloten bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Daarnaast zijn wij lid van de beroepsorganisatie het SRA (Samenwerkende registeraccountants & accountants-administratieconsulenten). Vanuit deze organisaties vindt regelmatig een strenge controle plaats op de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening.

Samenwerking

Berveling Accountants & Adviseurs B.V. heeft voor specialistische kennis de benodigde samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Voor juridisch advies en notariële ondersteuning werken wij samen met gerenommeerde kantoren binnen de regio. Voor vaktechnische ondersteuning hebben wij daarnaast onze beroepsorganisaties NBA en SRA.

Onze diensten voor iedere onderneming

Accountancy

IT Audit

Audit en assurance

Fiscaal (estate planning)

Salaris en personeel

Advies

Alle cijfers weer op een rij?

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website behoefte aan een persoonlijk gesprek of online meeting aarzel dan niet om contact op te nemen.

Actualiteiten

Verbouwing leidt niet tot nieuw gebouw

Verbouwing leidt niet tot nieuw gebouw

Bij de verkrijging van in Nederland gelegen onroerende zaken is overdrachtsbelasting verschuldigd. Er geldt echter een vrijstelling van overdrachtsbelasting wanneer de levering van een onroerende zaak belast is met omzetbelasting. Dat is het geval

Lees meer